0
هوش مصنوعی و خوش مزه تر شدن غذاها و گیاهانی مانند ریحان!!! | آرلام مجله تخصصی هوش مصنوعی | مرجع تخصصی هوش مصنوعی
0
0
logo

هوش مصنوعی و خوش مزه تر شدن غذاها و گیاهانی مانند ریحان!!!

آموزش های وردپرس

۱۳۹۸/۰۱/۱۵

توسط : mohammad hossein karimi

136 بازدید

 

…. محققان MIT از هوش مصنوعی  برای بهبود طعم ریحان استفاده کرده اند. این بخشی از یک روند است که هوش مصنوعی کشاورزی را متحول می کند.

چه چیز ریحان را خوش مزه تر میسازد؟ در بیشتر موارد، این هوش مصنوعی است که این کار را انجام میدهد.

یادگیری ماشین باعث ایجاد گیاهانی مانند ریحان شده است که فوق العاده خوشمزه است. در حالی که ما متاسفانه نمی توانیم از طعم گیاه به طور دست اول گزارش دهیم، اما آمار ها نشان دهنده یک روند گسترده تر است که شامل استفاده از علم داده ها و یادگیری ماشین برای بهبود کشاورزی است.

محققان پس از ریحان بهینه سازی شده توسط هوش مصنوعی، از یادگیری ماشین ها برای تعیین شرایط رشدی که باعث افزایش غلظت ترکیبات فرار شده طعم ریحان می شود، استفاده کردند. این مطالعه امروز در نشریه PLOS نوشته شد.

ریحان در واحدهای هیدروپونیک در کانتینرهای اصلاح شده در Middleton، Massachusetts رشد کرد. دما، نور، رطوبت و دیگر عوامل محیطی داخل ظروف می تواند به طور خودکار کنترل شود. محققان با بررسی ترکیبات خاص با استفاده از کروماتوگرافی گاز و طیف سنجی جرم، طعم گیاهان را آزمایش کردند. و آنها داده های حاصل را به الگوریتم های یادگیری ماشین که در MIT و شرکت Cognizant توسعه داده شد، تغذیه کردند.

این تحقیق نشان می دهد که ضدعفونی کردن گیاهان به نور 24 ساعت در روز، بهترین طعم را تولید می کند. گروه تحقیقاتی قصد دارد تا مطالعه کند که چگونه فناوری ممکن است قابلیت های مبارزه با بیماری گیاهان را بهبود بخشد و همچنین اینکه چگونه فلور های مختلف ممکن است به اثرات تغییرات آب و هوایی پاسخ دهند.

ما واقعا علاقه مند به ساخت ابزارهای شبکه ای هستیم که می تواند تجربه کارخانه، فنوتیپ آن، مجموعه ای از تنش ها و ژنتیک و دیجیتالی کردن آن را به ما در درک تعامل گیاه و محیط می دهد “، گفت: کالیب هارپر از گروه OpenAg گروه آزمایشی رسانه MIT در یک نشست مطبوعاتی. آزمایشگاه او در این مقاله با همکارانش از دانشگاه تگزاس در آستین مشغول به کار بود.

ایده استفاده از یادگیری ماشین برای بهینه سازی عملکرد و خواص گیاه به سرعت در کشاورزی افزایش می یابد. سال گذشته، دانشگاه واگنینگن در هلند یک مسابقه “گلخانه ای مستقل” را سازمان داد که در آن تیم های مختلف برای توسعه الگوریتم های رقابت کردند که باعث افزایش عملکرد گیاهان خیار شده در حالی که حداقل منابع مورد نیاز را افزایش داد.

آنها با کشت گلخانه ای کار می کردند که در آن عوامل مختلف توسط سیستم های کامپیوتری کنترل می شد. او می گوید: “طعم یکی از زمینه هایی است که ما به شدت با استفاده از یادگیری ماشین به کار می بریم تا طعم سبزی های مختلف را درک کنیم.”

Singla می افزاید که یادگیری ماشین ابزاری قدرتمند برای رشد گلخانه است، اما برای زمینه های بازه کمتری مفید است. او می گوید: “این محیط های کنترل شده جایی است که شما می توانید با درک متغیرهای پیچیده بهینه سازی کنید.” “در محیط های باز این هنوز یک سوال است که چگونه می توانیم فاصله را متوقف کنیم.”

هارپر اضافه کرد که در آینده گروهش گیاهان ژنتیکی (چیزی را که Bayer به الگوریتم های خود می افزاید) در نظر می گیرد و آنها به دنبال انتشار این تکنولوژی به هر کسی خواهند بود. او گفت: “هدف ما طراحی فن آوری منبع باز در تقاطع جمع آوری داده ها، سنجش و یادگیری ماشین ها است و آن را به تحقیقات کشاورزی به شیوه ای که قبل از آن انجام نشده است، استفاده می شود.”

mohammad hossein karimi

تاریخ عضویت : ۰۵ مرداد ۱۳۹۸

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.

چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.